nieuws

RHI Magnesita tekent voor Central Post

Transacties

RHI Magnesita heeft een huurovereenkomst getekend voor 1.006 m2 kantoorruimte in het gebouw Central Post aan het Delfseplein 30M in Rotterdam.

RHI Magnesita tekent voor Central Post
Central Post Deltseplein 31 Rotterdam

Het bedrijf vestigt zich op de twaalfde verdieping (Oostzijde) en huurt ook negen parkeerplaatsen. Central Post is het voormalige postsorteercentrum dat in 2009 is herontwikkeld tot een van de meest duurzame kantoorgebouwen in Nederland met een monumentenstatus. Het kantoor meet 52.000 m2 bvo en 38.000 m2 vvo.

Het gebouw is volledig langdurig verhuurd aan een mix van (inter)nationale partijen. De Mik Bedrijfshuisvesting heeft Sea Trucks Netherlands Coöperatie U.A. geadviseerd, die de kantoorruimte verlaat. JLL adviseerde RHI Magnesita. Central Post is onlangs in andere handen gekomen. Hannover Leasing heeft het kantoor in augustus van Icon Real Estate gekocht namens het Finse pensioenfonds Illmarinen en een Duitse institutionele belegger. Icon kocht het gebouw in 2015 van LSI.

Reageer op dit artikel