Roy Alofs partner van REBO Groep

Roy Alofs partner van REBO Groep

Roy Alofs, directeur van REBO Bedrijfsmakelaars, is met ingang van deze maand managing partner binnen vastgoedspecialist REBO Groep.

Met de overdracht van een deel van de aandelen richting Alofs is – zo stelt bestuurder Henk Sloot – de continuïteit van REBO beter gewaarborgd en wordt kennis en kunde aan het bedrijf gebonden.

Met de toetreding van Alofs wordt het aantal partners binnen REBO Groep uitgebreid tot vier; naast hem zijn dat Ninke Sloot, Bregje Sloot en Pascal Elshof. De vier partners vormen samen met Marleen Kranenburg de directie van de REBO Groep. Henk Sloot is oprichter en bestuurder van REBO Groep.

REBO Groep is nationaal inmiddels een brede speler van formaat op vastgoedgebied met een beheerportefeuille van ruim 38.000 eenheden, 120 medewerkers en negen vestigingen. Het bedrijf is actief in de vastgoedmarkt met de bedrijven REBO Bedrijfsmakelaars, REBO ERA Makelaars, REBO Vastgoed Management en REBO VVE Management.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.