nieuws

‘Historische stap’ naar sterke Europese proptechsector

Data en technologie Premium

‘Historische stap’ naar sterke Europese proptechsector
Rudy Aernoudt, rechts op de foto, tijdens een forumdiscussie. op Mipim PropTech Europe.

De Europese Commissie en 23 nationale proptech organisaties hebben begin juli 2019 tijdens de vakbeurs Mipim PropTech Europe afspraken gemaakt die moeten leiden tot een sterkere Europese proptechsector.

PropTech House, de Europese federatie van nationale proptechorganisaties, spreekt van een ‘historische stap’ op weg naar ‘harmonisatie en standaardisatie van de Europese proptechmarkt’. De in Arnhem gevestigde Nederlandse branchevereniging ProptechNL, een initiatief van Menno Lammers, vertegenwoordigt Nederland in PropTech House. Afgesproken is op Mipim PropTech dat er …