A.J. Real Estate stapt over op software van Yardi

A.J. Real Estate stapt over op software van Yardi

A.J. Real Estate heeft gekozen voor Yardi® als technologiepartner voor investeringen in commercieel vastgoed van aandeelhouders en de ontwikkeling en herontwikkeling ervan. De vastgoedportefeuille van het familiebedrijf bestaat uit meer dan 250.000 m2 commerciële ruimte in Nederland, waaronder supermarkten, distributiecentra en kantoorpanden, met meer dan 200 huurders.

A.J. Real Estate implementeert Yardi® Voyager Commercial om financieel beheer en pandbeheer te stroomlijnen, de end-to-end inkoopoplossing Yardi® Procure to Pay om factuurverwerking te stroomlijnen en Yardi® Lease Manager om de gezondheid van de portefeuille inzichtelijk te maken, huurdersrisico te analyseren, huurinning te beheren en de performance van assets nauwkeurig in kaart te brengen.

“Met Yardi kunnen we de volgende stap zetten in de professionalisering van onze organisatie”

“Met de implementatie van Yardi kunnen we de volgende stap zetten in de professionalisering van onze organisatie,” zegt Dick Jacobs, Financial Controller bij A.J. Real Estate. “Met de integratie van Voyager, Lease Manager en binnenkort ook de Yardi® Elevate Suite kunnen we onze interne processen volledig op elkaar afstemmen, zodat we altijd verzekerd zijn van de kwaliteit van gegevens en de beschikbaarheid van managementinformatie, en we sneller en efficiënter beslissingen kunnen nemen.”

“We zijn blij met A.J. Real Estate als onze nieuwste klant in Nederland,” zegt Neal Gemassmer, Vice President of International bij Yardi.“We kijken ernaar uit om samen de processen van A.J. Real Estate te optimaliseren en hun klanten een nog betere service te bieden.’’

Ontdek hoe u uw processen kunt optimaliseren met de software voor commercieel vastgoedbeheer van Yardi.

Over A.J. Real Estate

A.J. Real Estate B.V beheert haar vastgoedportefeuille sinds 1996 vanuit het hoofdkantoor in 's Hertogenbosch. Het bedrijf investeert in een mix van assetklassen met een focus op supermarkten en woningen.

Over Yardi

Yardi® ontwikkelt en ondersteunt toonaangevende beheersoftware voor investeringen en vastgoed voor alle vastgoedondernemingen. Yardi is in 1984 opgericht, heeft het hoofdkantoor in Santa Barbara in de Verenigde Staten en ondersteunt klanten wereldwijd vanuit kantoren in Australië, Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Europa en Noord-Amerika. Kijk voor meer informatie op Yardi.nl.

Dit artikel is gesponsord door Yardi

Bezoek ook het partnerdossier op Vastgoedmarkt.nl