A.J. Real Estate stapt over op software van Yardi

A.J. Real Estate stapt over op software van Yardi

A.J. Real Estate heeft gekozen voor Yardi® als technologiepartner voor investeringen in commercieel vastgoed van aandeelhouders en de ontwikkeling en herontwikkeling ervan. De vastgoedportefeuille van het familiebedrijf bestaat uit meer dan 250.000 m2 commerciële ruimte in Nederland, waaronder supermarkten, distributiecentra en kantoorpanden, met meer dan 200 huurders.

A.J. Real Estate implementeert Yardi® Voyager Commercial om financieel beheer en pandbeheer te stroomlijnen, de end-to-end inkoopoplossing Yardi® Procure to Pay om factuurverwerking te stroomlijnen en Yardi® Lease Manager om de gezondheid van de portefeuille inzichtelijk te maken, huurdersrisico te analyseren, huurinning te beheren en de performance van assets nauwkeurig in kaart te brengen.

“Met Yardi kunnen we de volgende stap zetten in de professionalisering van onze organisatie”

“Met de implementatie van Yardi kunnen we de volgende stap zetten in de professionalisering van onze organisatie,” zegt Dick Jacobs, Financial Controller bij A.J. Real Estate. “Met de integratie van Voyager, Lease Manager en binnenkort ook de Yardi® Elevate Suite kunnen we onze interne processen volledig op elkaar afstemmen, zodat we altijd verzekerd zijn van de kwaliteit van gegevens en de beschikbaarheid van managementinformatie, en we sneller en efficiënter beslissingen kunnen nemen.”

“We zijn blij met A.J. Real Estate als onze nieuwste klant in Nederland,” zegt Neal Gemassmer, Vice President of International bij Yardi.“We kijken ernaar uit om samen de processen van A.J. Real Estate te optimaliseren en hun klanten een nog betere service te bieden.’’

Ontdek hoe u uw processen kunt optimaliseren met de software voor commercieel vastgoedbeheer van Yardi.

Over A.J. Real Estate

A.J. Real Estate B.V beheert haar vastgoedportefeuille sinds 1996 vanuit het hoofdkantoor in 's Hertogenbosch. Het bedrijf investeert in een mix van assetklassen met een focus op supermarkten en woningen.

Over Yardi

Yardi® ontwikkelt en ondersteunt toonaangevende beheersoftware voor investeringen en vastgoed voor alle vastgoedondernemingen. Yardi is in 1984 opgericht, heeft het hoofdkantoor in Santa Barbara in de Verenigde Staten en ondersteunt klanten wereldwijd vanuit kantoren in Australië, Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Europa en Noord-Amerika. Kijk voor meer informatie op Yardi.nl.

Dit artikel is gesponsord door Yardi

Bezoek ook het partnerdossier op Vastgoedmarkt.nl

Foto: Eyesmile Photography

Toekomstbestendig wijkwinkelcentrum biedt financieel en maatschappelijk rendement

Een toekomstbestendig wijkwinkelcentrum is méér dan een verzameling winkels: het zorgt ook voor sociale cohesie in een wijk, stelt Ellen Tak van Altera Vastgoed. 'Juist dat maakt het een heel interessant beleggingsproduct. Naast financieel rendement is maatschappelijk rendement ook belangrijk. Dat wil ik beleggers graag meegeven. Vanuit sociaal oogpunt, maar ook omdat dit de toekomstbestendigheid vergroot. En dat draagt uiteindelijk weer bij aan financieel rendement.'

Bouwers en ontwikkelaars maken impact met Build to Connect

Bouwers en ontwikkelaars maken impact met Build to Connect

Met een deelname aan Build to Connect is jouw team klaar voor de tweede helft van het jaar. Op 20 september gaan inmiddels al zestien teams bouwen aan een levensgrote kettingreactie tijdens het vastgoedevenement van het jaar: Build to Connect.

Martijn van Halem (links) en Roel van Wensen van het Fonds Vitale Kerngebieden aan de Binnenweg in Rotterdam.

Gemeente Rotterdam koopt panden met eigen fonds

Het Fonds Vitale Kerngebieden in Rotterdam is opgezet om leegstand tegen te gaan en winkelgebieden levendig te maken. Met het fonds gaat de gemeente winkelpanden opkopen, opknappen en verhuren aan geschikte kandidaten. Onlangs zijn de eerste vier panden aangekocht. 'We zetten in op beleid, Rotterdam gaat geen commerciële vastgoedportefeuille opbouwen.'

SG-adviseurs Iris Kampers en Bart Oosterhuis

ESG-adviseurs Savills: onze rol is om voor én met de klant vooruit te kijken

Van projectontwikkelaars, beleggers en grondeigenaren tot zakelijke huurders, logistieke ondernemingen en overheidsinstanties; alle klanten van Savills zien intussen het belang in van ESG, zeggen ESG-adviseurs Iris Kampers en Bart Oosterhuis van Savills in Nederland. Maar het kennis- en ambitieniveau verschilt. De ene klant kent de regelgeving van binnen en buiten en investeert al flink in duurzame maatregelen, terwijl de ander (nog) niet weet waar te beginnen.