Hannes de Bruijn stapt over naar Cushman

Hannes de Bruijn stapt over naar Cushman
Hannes de Bruijn

Taxateur van winkelvastgoed Hannes de Bruijn (38) stapt over van zijn huidige werkgever Colliers International naar Cushman & Wakefield.

Bij Cushman is Hannes de Bruijn per 1 maart 2018 aangesteld als senior taxateur in het Valuations & Advisory team. De Bruijn is afkomstig van Colliers waar hij de afgelopen tien jaar diverse functies heeft gehad waaronder die van researcher en meest recent als taxateur in winkelvastgoed. Het Valuations & Advisory team van Cushman & Wakefield telt in totaal 145 medewerker en staat onder leiding van Frank Adema en Jacques Boeve. De Bruijn richt zich binnen het team bedrijfsonroerendgoed (BOG) op het taxeren van winkelvastgoed.

De Bruijn heeft zijn Bachelor Social Housing behaald aan de Hogeschool van Tilburg gevolgd door een Master Construction Management and Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven. In 2014 rondde hij zijn MSRE af met een onderzoek naar de kansen van omni-channel in perifere winkelgebieden. In 2015 behaalde hij zijn Registered Valuer (RT) titel bij het SVM Nivo. Voorafgaand aan zijn loopbaan bij Colliers deed hij werkervaring op bij onder andere Arcadis, A.J.P. Frankham in Londen en bij projectontwikkelaar Van Wijnen.

Johannes van Bentum

Johannes van Bentum

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Voor zijn aantreden bij Vastgoedmarkt was hij hoofdredacteur van de grootste vaktitel voor ict'ers Computable. Sinds 1986 is hij werkzaam als financieel-economisch journalist voor uiteenlopende titels als Elsevier Carrière, Agrarisch dagblad, Fem Business en het opiniemaandblad voor twintigers en dertigers Pitch. Begin 2009 verscheen zijn boek 'Online of Flatline' bij uitgeverij Mediata. Als hoofdredacteur van Vastgoedmarkt schrijft hij nieuwsberichten, achtergrondartikelen en geeft zijn mening over ontwikkelingen in de vastgoedsector en becommentarieert opvallende gebeurtenissen in zijn maandelijkse hoofdredactioneel commentaar.