nieuws

Hannes de Bruijn stapt over naar Cushman

Loopbaan

Taxateur van winkelvastgoed Hannes de Bruijn (38) stapt over van zijn huidige werkgever Colliers International naar Cushman & Wakefield.

Hannes de Bruijn stapt over naar Cushman
Hannes de Bruijn

Bij Cushman is Hannes de Bruijn per 1 maart 2018 aangesteld als senior taxateur in het Valuations & Advisory team. De Bruijn is afkomstig van Colliers waar hij de afgelopen tien jaar diverse functies heeft gehad waaronder die van researcher en meest recent als taxateur in winkelvastgoed. Het Valuations & Advisory team van Cushman & Wakefield telt in totaal 145 medewerker en staat onder leiding van Frank Adema en Jacques Boeve. De Bruijn richt zich binnen het team bedrijfsonroerendgoed (BOG) op het taxeren van winkelvastgoed.

De Bruijn heeft zijn Bachelor Social Housing behaald aan de Hogeschool van Tilburg gevolgd door een Master Construction Management and Engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven. In 2014 rondde hij zijn MSRE af met een onderzoek naar de kansen van omni-channel in perifere winkelgebieden. In 2015 behaalde hij zijn Registered Valuer (RT) titel bij het SVM Nivo. Voorafgaand aan zijn loopbaan bij Colliers deed hij werkervaring op bij onder andere Arcadis, A.J.P. Frankham in Londen en bij projectontwikkelaar Van Wijnen.

Reageer op dit artikel