nieuws

Meer standhouders en grote drukte op Provada

Financieel

Op de beurs Provada in Amsterdam RAI zijn 35 standhouders meer dan vorig jaar. Ook het aantal bezoekers lijkt groter dan ooit, ook al zijn daar nog geen cijfers van. Nog geen uur na de opening stond er bij de registratiebalies een rij die reikte tot buiten het complex.

Meer standhouders en grote drukte op Provada
Jan van Zanen

In totaal zijn er honderd nieuwe deelnemers ten opzichte van 65 partijen die bedankten. Sommigen zijn oudgedienden die terug zijn van weggeweest, maar er zijn ook veel echte debutanten. Bekende namen die (op)nieuw met een stand verschenen zijn: Heembouw, Plegt-Vos, Slokker, Stebru, TBI-ondernemingen Croonwolters&Dros en Koopmans.

Ondanks dat de Provada wederom gehouden wordt in RAI Amsterdam, werd de beurs geopend door de burgemeester van Utrecht, Jan van Zanen. Hij deed dit echter vooral in zijn hoedanigheid van voorzitter van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). ‘De meest bijzondere innovaties en samenwerkingen komen voort uit onverwachte toevallige ontmoetingen. Mensen die elkaar normaliter niet zo snel zouden opzoeken raken bij Provada aan de praat en komen tot innovaties die van belang zijn voor ons allemaal. Dat is een van de redenen dat Provada zo populair en succesvol is. Laten we elkaar ontmoeten, bevragen en uitdagen, zei Van Zanen voorafgaand aan zijn openingsoptreden.’

Reageer op dit artikel