Gezocht: hét toptalent in vastgoed van 2021

Gezocht: hét toptalent in vastgoed van 2021

Directeuren en ceo's opgelet: we zijn weer op zoek naar jullie toptalenten. De inschrijving voor de Vastgoedmarkt Young Talent Award 2021 powered by Funda is vanaf heden geopend!

Wie wordt de Vastgoedmarkt Young Talent Award powered by Funda van 2021? Wie gaan met elkaar de strijd aan tijdens een battle op de Provada? En wie komt als winnaar uit de bus tijdens de finale op het Nationaal Vastgoeddiner en mag een opleiding uitkiezen aan de Amsterdam School of Real Estate?

Talenten gezocht

De coronacrisis heeft een impact op ons allemaal. Sommige segmenten worden harder geraakt dan de ander, disruptieve trends worden versneld. Een crisis is ook het moment waarop leiders opstaan en toptalenten zich onderscheiden van de rest.

Vastgoedmarkt en Funda gaan weer samen op zoek naar die toptalenten. Dus ceo's en andere leidinggevenden, meld jouw talent nu aan via het inschrijfformulier. Nieuw dit jaar is dat ceo's wordt gevraagd een filmpje in te sturen waarin het toptalent wordt aangedragen.

Criteria

Aan de inschrijving voor de Young Talent Award hangt wel een aantal criteria:

  • Talent dat tenminste vijf jaar werkervaring heeft in vastgoed
  • Leeftijd tot 37 jaar
  • Bewezen prestaties geleverd in de vastgoedsector
  • Minimaal hbo-niveau
  • Werkgever en kandidaat staan achter kandidering

Weg naar de top

De weg naar de top is lang en onherbergzaam. Maar de glorie voor de winnaar is eeuwig. Uit de inzendingen kiest de jury zes finalisten. Deze kandidaten zullen allen een blog schrijven dat op vastgoedmarkt.nl wordt gepubliceerd. In oktober nemen zij het vervolgens tegen elkaar op tijdens de Provada.

Tijdens de battles vallen drie kandidaten af, en gaan er dus drie door. Zij gaan begin november nog een keer in debat op het nieuwe kantoor van Vastgoedmarkt. Tot slot volgt er nog een 'roast' waarin de drie finalisten elkaars plannen beoordelen. Tot slot wordt op basis van publieksstemmen en de jury een winnaar gekozen. De winnaar krijgt een opleidingscheque van de ASRE, eeuwige roem en hij of zij zal een jaar lang bloggen op vastgoedmarkt.nl. Wie volgt winnaar van vorig jaar Hugo Roosjen op?

Nomineer nu jouw talent!

Lees meer over

Servaas van der Laan

Servaas van der Laan

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Servaas van der Laan is financieel journalist en sinds 1 oktober 2019 hoofdredacteur van Vastgoedmarkt. Eerder schreef hij over onder meer technologie en de huizenmarkt voor Elsevier Weekblad.