nieuws

YTA-finalist Lieske van Pelt verkleint achterstand

Loopbaan

Finalist Lieske van Pelt heeft haar achterstand op koploper Lars van Engelen afgelopen week terugbracht tot 58 stemmen in de tweede stemronde van de funda in business/Vastgoedmarkt Young Talent Award.

YTA-finalist Lieske van Pelt verkleint achterstand
Lieske van Pelt, assetmanager retail bij CBRE GI

Van Engelen (33), projectdirecteur van Snippe Projecten,  heeft volgens de jongste tussenstand 1.280 stemmen vergaard, oftewel 44,4 procent van de totaal  2.882 stemmen, die op de drie finalisten zijn uitgebracht. Van Pelt (29), asset manager Retail bij CBRE Global Investors, staat nog altijd op de tweede plaats met 42,40 procent van de stemmen (1.222 stemmen).

Niraj Sewraj (32), stadsontwikkelaar BPD Europe, neemt de de derde positie in met 380 stemmen (13,4 procent). Hij zal er  nog  flink aan moeten trekken om het gat te dichten.

De race is niet gelopen. Tot en met 4 juni kunnen lezers en bezoekers van de website van Vastgoedmarkt  hun stem uitbrengen op een van de drie finalisten.

Procedure

Het slotdebat van de twaalfde editie van de Young Talent Award vindt plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada 2019  in de RAI Amsterdam op donderdag 6 juni 2019 om 10.30 uur in de stand van Vastgoedmarkt onder leiding van moderator Anouschka la Heij. In de aanloop naar de finale hebben  de drie finalisten een blog geschreven  over het ‘future proof’ maken van het transformatiegebied dat zij hebben toebedeeld gekregen als  case voor de finale. Het betreft drie verschillende projecten die zijn aangemeld voor het Transformatieplein.  De cases  zijn als volgt verdeeld:  Het Buikslotermeerplein, Amsterdam – Sewraj; Groene Hilledijk, Rotterdam – Van Pelt; en Sloterdijk I Zuid, Amsterdam – Van Engelen.

De uiteindelijke winnaar wordt op drie onderdelen bepaald: het aantal stemmen op de website (eenderde, waarbij de reeds vergaarde stemmen in de eerste ronde ook meetellen) de jurycijfers voor de inzet in het tweede debat (eenderde) en het cijfer voor de blog (eenderde). Na het juryberaad vindt de feestelijke uitreiking meteen plaats op de stand van sponsor funda in business.

Jury

In de tweede ronde bestaat de jury uit: voorzitter Marc Roos, chief commercial officer funda; Gaston Hupkens, head of Asset Management, Operations and Finance Patrizia; Jessie Wagenaar, directeur Verkoop en Gebiedsmarketing  BPD Ontwikkeling; Tim de Vries, consultant Office Agency Cushman & Wakefield en Erik Wiegerinck, senior redacteur Vastgoedmarkt.

Reageer op dit artikel