nieuws

Nieuw bestuur Jong Onroerend Goed Rotterdam

Loopbaan

Jong Onroerend Goed Rotterdam heeft een nieuw bestuur

Nieuw bestuur Jong Onroerend Goed Rotterdam
Willemswerf aan de Boompjes 40 in Rotterdam

Het nieuwe bestuur van de JOR bestaat per 1 januari 2019 uit Jasper Stegmann, voorzitter (asset manager bij Chalet Group), Rowena van Zanten, commissie informeel (vastgoed acquisiteur bij Lidl Nederland), Bart Spronk, commissie formeel (Consultant industrial bij Cushman & Wakefield) en Bart-Jan Luijk, penningmeester (partner/vastgoedadviseur bij Industrial real estate partners).

De JOR is een vereniging en telt ongeveer vijftig leden die allemaal een vastgoed gerelateerde functie in de stadsregio Rotterdam hebben. Maandelijks vinden er formele- en informele bijeenkomsten plaats, vaak op locatie bij organisaties actief in de Rotterdamse vastgoed sector.  JOR maakt deel uit van JO-NL, het landelijk netwerk voor jonge vastgoedprofessionals uit verschillende disciplines in het vastgoed.

 Zie hier het nieuwe bestuur van JOU Utrecht. 

Reageer op dit artikel