nieuws

Nieuw bestuur Jong Onroerend goed Utrecht

Loopbaan

Nieuw bestuur Jong Onroerend goed Utrecht
Vera Hartkamp, Sophie Meeuwissen, Marianne Davidson, Joep Arts, Lieke van der Wal en Myrthe Mulder

Jong Onroerend goed Utrecht (JOU) heeft sinds 10 januari 2019 een nieuw bestuur bestaande uit Vera Hartkamp (Tomlow Advocaten, secretaris), Sophie Meeuwissen (Rubens Capital Partners, studiereis), Marianne Davidson (VolkerWessels Vastgoed, voorzitter), Joep Arts (Bouwinvest, externe relaties & marketing), Lieke van der Wal (KondorWessels Projecten, penningmeester) en Myrthe Mulder (Hevo, activiteiten).

Axel Hendriks (Beelen Groep), Mirjam Bos (Wijn & Stael Advocaten), Joris Viscaal (Tauw) en Christian van der Blonk (Stadkwadraat) zijn teruggetreden uit het bestuur. Van der Blonk heeft 3,5 jaar zitting gehad in het bestuur van JOU.

Jong Onroerend goed Utrecht is een netwerk van enthousiaste en ambitieuze vastgoedprofessionals die hun kennis, ervaring en passie voor het vakgebied delen. Leden zijn ontwikkelaars, architecten, beleggers, adviseurs, makelaars, gemeenteambtenaren, bouwers en andere vastgoedprofessionals. Alle leden hebben een binding met de regio Utrecht.

Ongeveer eens per maand organiseren zij een vakinhoudelijke of informele bijeenkomst. Het bestuur en de commissies worden sinds de oprichting in 2006 op vrijwillige basis door de leden ingevuld. JOU valt onder Jong Onroerend goed Nederland (JO-NL), de overkoepelende federatie voor acht Jong Onroerend goed-verenigingen in Nederland.

Reageer op dit artikel