nieuws

Rising Star: Justin Arnolli

Loopbaan

In deze rubriek stelt een jong talent in de vastgoedsector zich voor aan de hand van ruim vijftien vragen. Dit keer: Justin Arnolli van Colliers International.

Rising Star: Justin Arnolli
Justin Arnolli

Leeftijd: 26 jaar.

Opleiding: Bachelor Economics en een Master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Ik ben: consultant Retail Capital Markets bij Colliers International.

Het mooiste vastgoedobjectHet Olympisch stadion in Amsterdam. Deze iconische plek zit vol historie en dat vind ik het mooiste aan vastgoed. Het stadion heeft nu nog steeds een functie én is het symbool van een wijk waar wonen, werken en verblijven samenkomen. Geweldig om vanaf februari 2019 op deze plek uit te kijken vanuit ons nieuwe kantoor.

Mijn hart ligt bij: winkels. Het succes van een winkelconcept is volledig afhankelijk van de consument. Dit constant veranderende speelveld en alle bijbehorende factoren vind ik interessant.

Belangrijkste trend: F&B grijpt naar de macht in retailland.

Dit zien we allen over het hoofd: De gebruikers van vastgoed zijn het belangrijkst, niet de stenen.

Grootste bedreiging voor de vastgoedsector: cyclisch denken.

Mijn grootste succes: de publicatie van de Residential Atractiveness-index, waarin we voor beleggers de optimale risico-rendementsverhouding in kaart hebben gebracht.

Ik heb het meest geleerd van: Frank Verwoerd. Ik heb van hem geleerd om anders naar marktontwikkelingen te kijken en uitspraken te durven doen over de toekomst van vastgoed.

Nevenfunctie: Voorzitter van de Young Sounding Board van Colliers International. Om als jonge mensen een directe stem te hebben in de strategie van ons bedrijf is uniek en ik geloof in de kracht van dit orgaan.

Favoriete apps: Too good to go vind ik een mooi concept. In de app (video, 1:11 min) kun je bij retailers, restaurants en cafés voor een klein bedrag maaltijdboxen kopen die anders weggegooid zouden worden.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met: Sporten. Om fit te blijven en mijn hoofd leeg te maken, vind je mij in de sportschool, op de squashbaan of op het voetbalveld.

Transportmiddel: Nog heel even mijn rode Toyota Aygo. Binnenkort ruil ik die in voor het mobiliteitsconcept van Colliers. Vanaf maart 2019 woon ik namelijk op een steenworp van Utrecht Centraal en met de huidige ov-verbindingen en elektrische deelauto’s en scooters is het bezit van een auto niet meer nodig.

Het opvallendste bericht van de afgelopen maand: De overname van de Vegetarische slager door Unilever. Eén van de grootste voedselproducenten van de wereld stapt hierdoor nu in deze markt. Ik geloof dat op termijn plantaardig ‘vlees’ groter gaat worden dan vlees van dieren.

Reageer op dit artikel