nieuws

Colliers lanceert Young Sounding Board

Loopbaan

Colliers lanceert Young Sounding Board
Colliers International

Op 1 januari 2018 richt vastgoedadviseur Colliers International de Young Sounding Board op. Dit nieuwe interne adviesorgaan bestaat uit jonge talenten tot 35 jaar die het bestuur adviseren over de koers van het bedrijf.

De leden krijgen strategische vraagstukken voorgelegd waarover zij advies mogen uitbrengen. ‘Colliers vindt het belangrijk dat jonge mensen uit ons bedrijf een stem krijgen in de strategische beslissingen die we nemen. Zij zijn de toekomst en de toekomst verandert steeds sneller. Daarom is hun inbreng essentieel’, zegt Dirk Bakker, ceo van Colliers International. ‘Dit officiële adviesorgaan past perfect in onze HR-strategie en geeft invulling aan de manier waarop wij onze medewerkers waarderen en willen laten groeien.’

De Young Sounding Board bestaat onder andere uit medewerkers die een van de twee Colliers-talentprogramma’s hebben afgerond. Het Young Talent-programma richt zich op starters met maximaal een jaar werkervaring en Colliers Competence is voor de groep medewerkers tot vijf jaar ervaring. De winnaars van deze programma’s worden lid van de Young Sounding Board. Daarnaast worden talenten geselecteerd die buiten hun dagelijkse werkzaamheden actief bijdragen aan de verdere groei van het bedrijf.

‘Het lidmaatschap is de beloning voor het winnen van een intensief programma van een jaar. Het uitzicht op deelname aan de Young Sounding Board zal de deelnemers nog meer motiveren om een goede prestatie neer te zetten’, sluit Dirk Bakker af.

Reageer op dit artikel