Best practices assetmanagement centraal op alumni avond ASRE

Best practices assetmanagement centraal op alumni avond ASRE

Op welke manier optimaliseer je de financiële- en gebruikerswaarde van een vastgoedportefeuille? Daarover gaat de ASRE alumni avond op 19 april in Amsterdam.

Voor het optimaliseren van de financiële- en gebruikerswaarde van een vastgoedportefeuille is professioneel assetmanagement onmisbaar. Welke opvattingen en denkbeelden leven er op dit moment in de markt over professioneel assetmanagement? Op welke manier optimaliseer je de financiële- en gebruikerswaarde van een vastgoedportefeuille? Daarover gaat de ASRE alumni-avond op 19 april in Amsterdam.

Net al voorgaande alumni-avonden kunnen de deelnemers op deze avond speedcolleges, wetenschapsseminars en innovatieve alumnicases bijwonen, deze keer over het thema Asset Management. Er wordt gewerkt aan een breed programma waarin naast het assetmanagement bij beleggers ook assetmanagement bij woningcorporaties en maatschappelijke organisaties aan bod komt. Zo zal ASRE Fellow Patrick Ruwiel zal een college verzorgen over ‘Vernieuwende exploitatiemodellen voor kantoorgebouwen’.

Heb je een opleiding aan de ASRE gevolgd en wil jij jouw vraagstuk, business case of best practice op dit vlak te delen? Meld je dan aan bij Peter Tempelman p.tempelman@asre.nl! De ingebrachte cases worden gegroepeerd rond de thema’s ‘Internationalisering van de beleggingsmarkt’, ‘Woningcorporaties’ en ‘Duurzaamheid’.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.