nieuws

Ex-boekhouder stak geroofd geld vastgoedfamilie in lingerie

Financieel

De Barendrechtse ex-boekhouder die meer dan 24 miljoen euro stal van de Rotterdamse vastgoedfamilie Van der Sluijs moet 2,1 miljoen euro terugbetalen, zo meldt RTV Rijnmond. 

Ex-boekhouder stak geroofd geld vastgoedfamilie in lingerie

In 2016 bepaalde justitie dat de man de helft moest terugbetalen dat hij in tien jaar tijd wegsluisde van de rekening van de familie Van der Sluijs, die haar fortuin vergaarde met de verkoop in 2001 van haar belang van 49 procent in projectontwikkelaar Blauwhoed.

Goede doelen

De man, die een celstraf van drie jaar uitzit,  heeft aangegeven dat al het geld verdampt is. Volgens RTV Rijnmond stak hij het geld onder meer in een eigen lingerieketen, die naderhand failliet ging, en gaf hij het geld weg aan goede doelen, waaronder Diergaarde Blijdorp.

Reageer op dit artikel