nieuws

Doek valt voor Sissy-Boy

Financieel

De kledingwinkels  van Sissy-Boy zijn failliet verklaard door de rechtbank van Amsterdam. 

Doek valt voor Sissy-Boy
sissy boy

De modeketen, onderdeel van Brand Retail Group, vroeg begin deze maand al uitstel van betaling aan nadat het bedrijf  eind vorig jaar werd  geconfronteerd met tegenvallende verkopen. Gesprekken over een overname waren  kort daarvoor afgebroken. Daarbij zou het gaan om een Nederlands familiebedrijf dat ook actief is in de kledingsector.

Webshop al gesloten

Of er nu alsnog gekeken  gaat worden  naar een doorstart is niet duidelijk. Er werken ruim 600 mensen bij Sissy-Boy. De webshop is ieder geval al gesloten, zo meldt de website.  Brand Retail Group is ook eigenaar van de winkels Open32 en Tumble ‘N Dry.

Reageer op dit artikel