nieuws

Ook Sissy-Boy dreigt ten onder te gaan

Beleggingen

Nadat in korte tijd Intertoys, CoolCat en Op=OP Voordeelshop de gang naar de insolventierechter al moesten maken, is het nu de beurt aan Sissy-Boy. De kledingwinkelketen heeft uitstel van betaling aangevraagd. 

Ook Sissy-Boy dreigt ten onder te gaan
sissy boy

De modeketen, onderdeel van Brand Retail Group , zit zwaar in de financiële problemen. Eind vorig jaar werd het bedrijf geconfronteerd met tegenvallende verkopen. Gesprekken over een overname werden zeer recent afgebroken toen de beoogde koper zich onverwachts terugtrok.

Eventuele doorstart

Er werken ruim 600 mensen bij Sissy-Boy. De Brand Retail Group, ook eigenaar van de winkels Open32 en Tumble ‘N Dry, onderzoekt nu samen met het management de mogelijkheden van een eventuele doorstart. De circa 45 winkels in de Benelux en de webshop blijven vooralsnog open.

Reageer op dit artikel