nieuws

Big Bazar blaast nieuw leven in 50 Op=Op-panden

Transacties

Budget huishoudwinkel Big Bazar gaat nieuwe filialen openen in ongeveer 50 winkelpanden die leeg zijn komen te staan na het faillissement van concurrent Op=Op Voordeelshop. 

Big Bazar blaast nieuw leven in 50 Op=Op-panden
OpOp-Voordeelshop-in-winkelcentrum-Zuidplein-Rotterdam

Big Bazar is nog in overleg met de verhuurders van de panden. Het gaat volgens een woordvoerder van Big Bazar niet om een overname van Op = Op. Nadat de laatste keten eind maart 2019 faillissement aanvroeg, werd korte tijd later bekend dat Op = Op toch een doorstart zou maken met een onbekend aantal winkels.

Roerige tijd

In de nieuwe Big Bazar-filialen is werk voor ongeveer 250 tot 300 medewerkers. Deze keten heeft ook een roerige tijd achter de rug. In 2017 werd het bedrijf, toen nog onderdeel van de Blokker Holding, met Leen Bakker, Intertoys en Xenos in de etalage gezet. In april 2019 werden Big Bazar en de winkels van Blokker opgepikt door Michiel Witteveen. 

Big Bazar heeft 120 filialen in Nederland en 11 in België.

 

Reageer op dit artikel