nieuws

Vertigo Games huurt in kantoorgebouw Hofpoort te Rotterdam

Transacties

Vertigo Games heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten met PPF Real Estate in kantoorgebouw Hofpoort aan het Hofplein 20 te Rotterdam.

Vertigo Games huurt in kantoorgebouw Hofpoort te Rotterdam

Vertigo Games huurt 700 m2 kantoorruimte gelegen op de 18e verdieping van het gebouw.

Vertigo Games is opgericht in 2008 en is een Nederlandse ontwikkelaar in virtual reality Games. Ze ontwikkelden o.a. de succesvolle games Arizona Sunshine en Skyworld.

Het kantorencomplex Hofpoort ligt op een steenworp afstand van Rotterdam Centraal Station en is door gebouweigenaar PPF in 2015 volledig gerenoveerd, waarbij de kantoorvloeren naar wens van huurder worden opgeleverd met een industriële ‘Look and Feel’. Door deze renovatie zijn er op dit moment nog slechts twee  verdiepingsvloeren, zijnde de 22e en 23e verdieping, in het gebouw voor de verhuur beschikbaar.

JLL begeleidde de totstandkoming van de huurovereenkomst namens verhuurder PPF real estate, in collegiale samenwerking met De Mik Bedrijfshuivesting. NL Asset Management is namens eigenaar verantwoordelijk voor het management van het gebouw.

Reageer op dit artikel