nieuws

PPF Real Estate koopt Hofplein 19 in Rotterdam

Beleggingen

PPF Real Estate koopt Hofplein 19 in Rotterdam

PPF Real Estate Holding heeft het kantoorgebouw met 13.137 m2 kantoorruimte aan Hofplein 19 in Rotterdam gekocht van Hofplein OG C.V. Hofplein 19.

Het gebouw wordt door PPF Real Estate volledig herontwikkeld tot een modern en efficiënt kantoorgebouw. PPF is tevens eigenaar van het naastgelegen gebouw Hofpoort, waar momenteel een grootscheepse verbouwing wordt uitgevoerd voor huurder Spaces.

PPF Real Estate is onderdeel van PPF Group, dat investeert in uiteenlopende marktsegmenten als telecommunicatie, bank- en financiële diensten, verzekeringen, vastgoed, mijnindustrie, landbouw, retail en biotechnologie. PPF’s focus strekt zich uit van de Europese markt tot de Verenigde Staten en Azië. PPF Group bezit wereldwijd activa ter waarde van in totaal 24 miljard euro. In Nederland heeft PPF de afgelopen twee jaar elf gebouwen verworven met een totale waarde van meer dan 300 miljoen euro.

De Mik Bedrijfshuisvesting heeft verkoper commercieel geadviseerd bij deze transactie. NautaDutilh heeft de juridische advisering namens koper uitgevoerd, terwijl CVO Group voor de technische begeleiding van koper heeft gezorgd. NL real estate adviseerde PPF Real Estate bij het gehele commerciële traject en zal tevens het assetmanagement en beheer voor koper uitvoeren.

Reageer op dit artikel