nieuws

Cushman & Wakefield verkiest focus boven groei

Transacties

Vastgoedadviseur Cushman & Wakefield verkiest focus boven verdere groei.

Cushman & Wakefield verkiest focus boven groei
Jeroen Lokerse

Dat zegt Jeroen Lokerse tegen Vastgoedmarkt. De managing partner van Cushman & Wakefield in Nederland is sinds kort lid van het Emea executive committee van de internationale vastgoedadviseur. ‘We zijn voorbereid op een omslag van de markt. We verkiezen focus boven verdere groei’, zegt Lokerse, gevraagd hoe Cushman & Wakefield zich instelt op geopolitieke onzekerheid door bijvoorbeeld de Brexit.

‘Voor ons zijn marktaandelen minder relevant. Dat heeft te maken met leiderschap. Wij zijn Cushman & Wakefield, we hebben meer dan 550 mensen in dienst, doen veel vastgoedonderzoek en hebben een grote transactiedatabase. Liever bedienen we tien klanten strategisch en goed dan dertig een beetje. Voor de klanten die we bedienen, willen we over de volle breedte duurzame waarde toevoegen.’

Zie ook de Outlook 2019 van Vastgoedmarkt, die op 14 december verschijnt.

Reageer op dit artikel