nieuws

Lokerse gaat strategische richting C&W in Europa bepalen

Loopbaan

Cushman & Wakefield heeft Jeroen Lokerse benoemd tot lid van het EMEA Executive Committee. Lokerse is al head of Netherlands van de internationaal vastgoedadviseur.

Lokerse gaat strategische richting C&W in Europa bepalen
Jeroen Lokerse

Het EMEA Executive Committee (ExCo) is verantwoordelijk voor het bepalen en managen van de strategische richting van de organisatie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Naast Jeroen Lokerse zijn ook Anotine Derville (head of France) en Yvo Postleb (head of Germany) toegetreden tot het ExCo.

De uitbreiding van het team met deze drie executives is erop gericht de focus op de strategische doelen van de internationaal vastgoedadviseur verder te versterken en gezamenlijk te zorgen voor optimalisatie en verdere groei van de organisatie op het gebied van strategisch advies en vastgoed-gerelateerde dienstverlening in de gehele EMEA-regio, aldus C&W.

Reageer op dit artikel