nieuws

Nieuw terrein voor kledingbedrijf Van Puijenbroek

Projectontwikkeling

De HaVep, de bedrijfskledingtak van de familie Van Puijenbroek, gaat een nieuw bedrijfsterrein in Goirle betrekken, zo schrijft het Brabants Dagblad. 

Nieuw terrein voor kledingbedrijf Van Puijenbroek
De huidige locatie van de HaVep in Goirle. Foto: Google Maps

HaVep gaat op een braakliggend terrein van  19.000 vierkante meter aan de parallelweg een nieuw kantoorpand met magazijn en atelier bouwen. Het bedrijf is sinds jaar en dag gevestigd aan de Bergstraat maar moet daar weg om plaats te maken voor de nieuwe woonwijk Zuidrand. De schoorsteen, het ketel- en stoomhuis, en het karakteristieke kantoortje blijven daar behouden, zo schrijft het Brabants Dagblad. 

Telegraaf en Batenburg

De familie Van Puijenbroek geniet landelijke bekendheid als grootaandeelhouder in de Telegraaf Media Groep. Daarnaast heeft de familie een meerderheidsbelang in het Rotterdamse installatiebedrijf Batenburg Techniek en bezit het onder meer landgoed Gorp en Roovert in Hilvarenbeek.

Reageer op dit artikel