nieuws

AM ontwikkelt 36 appartementen Goes

Projectontwikkeling

AM Zeeland ontwikkelt in de wijk Goese Diep Noord in Goes vier appartementengebouwen met in totaal 36 luxe en gasloze appartementen.

AM ontwikkelt 36 appartementen Goes
ondertekening project Goese Diep

De bouw van het project genaamd Residence Goese Diep begint naar verwachting medio 2019. De appartementen hebben oppervlaktes van 100 tot zeker 210 m2. Aannemer is Bouwgroep Peters. Alle appartementen krijgen een uitzicht over de omliggende landerijen en het Goese Meer. De woningen krijgen ook een parkeerplaats of garagebox in de (half)verdiepte parkeergarage. Gemeente Goes heeft voor tenminste de helft van de kopers aanlegplaatsen aan nieuwe steigers gereserveerd.

De wijk Goese Diep ligt aan de noordkant van Goes, grenzend aan het kanaal en het Goese Meer. In het Goese Diep zijn inmiddels een kleine honderd woningen opgeleverd. In totaal worden 380 woningen gerealiseerd, waaronder 110 appartementen en 53 vrije kavels. De wijk is op een klein gedeelte na volledig gasloos ontwikkeld. AM is een actieve ontwikkelaar in Zeeland met onder andere projecten in Terneuzen en Vlissingen.

Reageer op dit artikel