nieuws

Lars vrijwel zeker favoriet bij internetstemmers

Loopbaan

Genomineerde Lars van Engelen wordt vrijwel zeker de favoriete kandidaat van de verkiezing op internet. Met nog tot woensdag te gaan, heeft de 33-jarige projectdirecteur van Snippe Projecten 1.019 stemmen vergaard in de strijd om de funda in business/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2019. Goed voor 37,88 procent van de 2.688 uitgebrachte stemmen.

Lars vrijwel zeker favoriet bij internetstemmers
Lars van Engelen, projectdirecteur Snippe Projecten

In relatieve zin zakt Lars wel terug. Een week geleden had hij nog ruim 40 procent van alle stemmen. Rustig achterover leunen kan de projectontwikkelaar nog niet.

Lieske van Pelt (29), asset manager Retail bij CBRE Global Investors, volgt met 897 stemmen oftewel 33,35  procent (was 32,97 procent).

Niraj Sewraj (32), stadsontwikkelaar BPD Europe, bekleedt de derde plaats met 307 stemmen (11,41 procent). David Menkveld (31), senior consultant Corporate Real Estate Solutions Colliers International,  is teruggevallen naar laatste vijfde positie met 224 stemmen (8,33 procent), nadat voormalig hekkensluiter Sjoerd Groen, partner abcnova, een spurt trok. Sjoerd heeft nu 243 stemmen (9,03 procent), goed voor de vierde plaats in deze tussenstand.

Tot en met dinsdag 9 april kunnen lezers en bezoekers van de website van Vastgoedmarkt  hun stem uitbrengen op een van de genomineerden voor de halve finale. De vijf genomineerden worden echter ook beoordeeld op hun blog en hun inzet tijdens de  debatronde op de alumni avond van de ASRE, donderdagavond 11 april in de lounge van de ASRE aan de Jollemanhof 5 te Amsterdam.

Eerste  debat

Onder leiding van moderator Anouschka la Heij verdedigen de genomineerden in het eerste debat  hun stellingen. Deze staan in het teken van ‘ontwikkelen en transformeren’, tevens het thema van de alumni avond. De hele debatronde duurt 45 minuten.

De jury zal na afloop van het debat een cijfer geven, dat voor 30 procent meeweegt in de eindscore. De stemming van het publiek telt voor 20 procent mee. Daarnaast heeft de jury al van tevoren een cijfer gegeven voor de blog (30 procent). De stemming op internet weegt voor 20 procent mee. Deze vier cijfers samen bepalen welke drie kandidaten doorgaan naar de finale.

Tweede debat

Het slotdebat van de twaalfde editie van de Young Talent Award vindt plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada 2019 in de Rai Amsterdam op donderdag 6 juni om 10.30 uur in de stand van Vastgoedmarkt. Na het juryberaad vindt de feestelijke uitreiking plaats op de stand van funda.

Reageer op dit artikel