nieuws

Lars van Engelen neemt koppositie over

Loopbaan

Lars van Engelen heeft de koppositie van Lieske van Pelt overgenomen. De 33-jarige projectdirecteur van Snippe Projecten trok de afgelopen dagen een flinke spurt en heeft nu 484 van de 1.293 uitgebrachte stemmen (37,8 procent) verworven in de strijd om de funda in business/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2019.

Lars van Engelen neemt koppositie over
Lars van Engelen, projectdirecteur Snippe Projecten

Van Pelt (29), asset manager Retail bij CBRE Global Investors, volgt met 451 stemmen oftewel 34,8 procent. David Menkveld (31), senior consultant Corporate Real Estate Solutions Colliers International, prijkt met 126 stemmen op plaats drie (9,74 procent).  Sjoerd Groen (30), partner abcnova, zit Menkveld  in de nek  met slechts een stem verschil. Hekkensluiter is Nirag Sewra (31), stadsontwikkelaar BPD Europe, die tot nu toe 102 stemmen (7,89 procent) kreeg.

Maar er kan nog van alles veranderen. Tot 10 april kunnen lezers en bezoekers van de website van Vastgoedmarkt  hun stem uitbrengen op een van de genomineerden voor de halve finale. De vijf genomineerden moeten ook een blog schrijven, een vlog maken en een stelling formuleren tot de eerste debatronde tijdens de alumni avond van de ASRE, donderdagavond 11 april in de lounge van de ASRE aan de Jollemanhof 5 te Amsterdam.

Eerste  debat

Onder leiding van moderator Anouschka la Heij verdedigen de genomineerden in het eerste debat  hun stellingen. Deze staan in het teken van ‘ontwikkelen en transformeren’, tevens het thema van de alumni avond. De hele debatronde duurt 45 minuten.

De jury zal na afloop van het debat een cijfer geven, dat voor 30 procent meeweegt in de eindscore. De stemming van het publiek telt voor 20 procent mee. Daarnaast heeft de jury al van tevoren een cijfer gegeven voor de blog (30 procent). De stemming op internet weegt voor 20 procent mee. Deze vier cijfers samen bepalen welke drie kandidaten doorgaan naar de finale.

Tweede debat

Het slotdebat van de twaalfde editie van de Young Talent Award vindt plaats tijdens de vastgoedbeurs Provada 2019 in de Rai Amsterdam op donderdag 6 juni om 10.30 uur in de stand van Vastgoedmarkt. Na het juryberaad vindt de feestelijke uitreiking plaats op de stand van funda.

Reageer op dit artikel