nieuws

Marianne Wesselo naar CBRE GI

Loopbaan

CBRE Global Investors heeft per 1 november Marianne Wesselo benoemd tot Head of Asset Management Retail NL.

Marianne Wesselo naar CBRE GI
CBRE Global Investors

In deze rol is zij verantwoordelijk voor de asset management prestaties van het gehele Nederlandse retail platform van de vastgoedvermogensbeheerder. De betreffende portefeuille, bestaande uit winkels en winkelcentra,  heeft een waarde van 2,5 miljard euro.

Wesselo heeft ruim 20 jaar ervaring in de vastgoedsector. In in haar laatste functie was zij Development Director bij Kleppiere Vastgoed Ontwikkeling . Hier was zij onder andere verantwoordelijk voor de herontwikkeling van
winkelcentrum Hoog Catharijne. Daarvoor was zij werkzaam in diverse functies bij Corio, Rodamco Europe en Amvest,  waaronder als projectdirecteur, manager verhuur & conceptontwikkeling en portefeuillemanager.

Reageer op dit artikel