nieuws

Robert de Joode nieuwe bestuursvoorzitter Dynamis

Loopbaan

Partner Robert de Joode van Kuijs Reinder Kakes is per 1 juli 2018 aangetreden als nieuwe bestuursvoorzitter van het samenwerkingsverband van makelaars Dynamis. Hij volgt in deze rol Marco Schol (Ooms) op.

Robert de Joode nieuwe bestuursvoorzitter Dynamis
Robert de Joode

Marco Schol was vier jaar bestuursvoorzitter van Dynamis. Hij werkte nauw samen met directeur Wilfred van der Neut, die onlangs vertrok. Hij is opgevolgd door Jeroen Kroondijk. Kroondijk heeft als opdracht het landelijke netwerk verder met elkaar verbinden en het merk Dynamis verder laden en verdiepen.

‘Schol en Van der Neut hebben de afgelopen jaren goed werk geleverd om Dynamis verder op de kaart te zetten. En ik kijk er naar uit om samen met het bestuur, Jeroen Kroondijk en het team in Utrecht Dynamis verder uit te bouwen tot een organisatie van intensief samenwerkende Dynamis partners om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen’, zegt De Joode.

Schol en Van der Neut hebben Dynamis in de afgelopen vier jaar verder op de kaart gezet

Dynamis werd 25 jaar geleden opgericht. Dat vierde de organisatie 28 juni 2018 met zijn partners. De wensen bij de oprichting waren  een uniforme werkwijze en landelijke dekking. Inmiddels heeft het bedrijf met 13 vastgoedpartners en 40 vestingen een vrijwel landelijke dekking en hanteert het een uniforme werkwijze. ‘De komende jaren willen wij die werkwijze verder verbeteren en de dekking landelijk maken’, zegt De Joode.

Jeroen Kroondijk stelde zich als nieuwe directeur voor in het Vastgoedmarkt Ontbijtnieuws van 6 juni 2018 tijdens de Provada in Amsterdam. Robert de Joode zat eveneens aan tafel. Een impressie van deze sessie is terug te zien op video (1.20 minuut) of  in zijn geheel te beluisteren als podcast (19.10 minuut). Bekijk hier een kort video-interview met Kroondijk (1.50 minuut).

Reageer op dit artikel