nieuws

Wilfred van der Neut weg als directeur Dynamis

Loopbaan

Wilfred van der Neut weg als directeur Dynamis
Wlfred van der Neut

Wilfred van der Neut vertrekt 1 mei als directeur van Dynamis.

Van der Neut trad in 2015 als directeur in dienst bij Dynamis met als prioriteit om het merk Dynamis prominenter in de markt te zetten. Onder zijn leiding heeft Dynamis gewerkt aan zijn landelijke naamsbekendheid, merkpositionering, merklading en landelijke development.

De afgelopen drie jaar is Dynamis naar eigen zeggen steeds belangrijker geworden in de pers, bij klanten en in de bekende ranglijsten. Van der Neut was de afgelopen jaren het boegbeeld van Dynamis. Omdat Dynamis een nieuwe fase in gaat, hebben Van der Neut en het bestuur in samenspraak besloten dat hiervoor ‘een ander leiderschap gewenst is’.

‘Het bestuur betreurt het vertrek van hem en is Van der Neut zeer erkentelijk voor zijn bijdrage aan de externe professionalisering van Dynamis. Onder zijn leiding zijn de meegegeven doelstellingen succesvol doorgevoerd. Nu is Dynamis klaar om de volgende stap te zetten.’

Wilfred van der Neut dankt Dynamis voor het podium en de geboden kans en is trots op het bereikte resultaat.

Reageer op dit artikel