nieuws

Jeroen Kroondijk nieuwe directeur Dynamis

Loopbaan

Jeroen Kroondijk is per 1 juli 2018 de nieuwe directeur van makelaarsverband Dynamis.

Jeroen Kroondijk nieuwe directeur Dynamis
Jeroen Kroondijk, foto: Cynthia van Dijke

Dit werd bekend gemaakt tijdens het Vastgoedmarkt Ontbijtjournaal op de beurs Provada. Kroondijk volgt Wilfred van der Neut op.

Kroondijk is een nieuweling in de sector en komt uit de financiële wereld. Hij werkte onder meer voor Aegon, Nationale Nederlanden en bij het NIBC. Bij deze laatste was hij Head of BU Facilities en beheerde ook de vastgoedportefeuille. ‘Helemaal vreemd is deze sector dus niet voor mij,’ zegt hij tijdens het Ontbijtjournaal.

De nieuwe directeur heeft als belangrijkste taak de deelnemers van Dynamis beter te verbinden met de holding. Robert de Joode, bestuurslid van Dynamis legt uit: ‘We hebben voor Jeroen gekozen omdat hij enorm goed mensen samen kan brengen. Dat hebben we nu nodig om onze merklading te verdiepen en te zorgen dat de brand Dynamis gedragen wordt door de deelnemers.’

Kroondijk vertelde verder hoe hij in aanraking kwam met Dynamis. ‘Ik werd benaderd door een interimpartij of ik eens met Dynamis wilde praten. Er was snel een klik. Ik kan enorm genieten van Vastgoed, zowel om naar te kijken en te beleven, als de financiële kant ervan.’

Bekijk hier een impressie van het Vastgoedmarkt Ontbijtnieuws van 6 juni 2018. Een geluidsopname van het Ontbijtnieuws met Kroondijk is ook als podcast te beluisteren, zie Vastgoedmarkt.nl/podcast.

Reageer op dit artikel