nieuws

Podcast: Vastgoedmarkt Ontbijtnieuws 6 juni 2018

Loopbaan

In de Vastgoedmarkt Podcast #4 stelt de nieuwe Dynamis-directeur Jeroen Kroondijk zich voor aan de vastgoedsector.

Podcast: Vastgoedmarkt Ontbijtnieuws 6 juni 2018
Jeroen Kroondijk, foto: Cynthia van Dijke

Kroondijk was met Dynamis-bestuurslid Robert de Joode te gast in het Vastgoedmarkt Ontbijtnieuws op de tweede dag van de Provada. De sessie werd bekort doordat de beurs een half uur eerder open ging in verband met een lezing door minister Kajsa Ollongren.

Kroondijk is een nieuweling in de sector en komt uit de financiële wereld. Hij werkte onder meer voor Aegon, Nationale Nederlanden en bij het NIBC. Bij deze laatste was hij Head of BU Facilities en beheerde ook de vastgoedportefeuille. ‘Helemaal vreemd is deze sector dus niet voor mij,’ zegt hij tijdens het Onbijtjournaal.

De nieuwe directeur heeft als belangrijkste taak de deelnemers van Dynamis beter te verbinden met de holding. Robert de Joode, bestuurslid van Dynamis legt uit: ‘We hebben voor Jeroen gekozen omdat hij enorm goed mensen samen kan brengen. Dat hebben we nu nodig om onze merklading te verdiepen en te zorgen dat de brand Dynamis gedragen wordt door de deelnemers.’

Kroondijk vertelde verder hoe hij in aanraking kwam met Dynamis. ‘Ik werd benaderd door een interimpartij of ik eens met Dynamis wilde praten. Er was snel een klik.’

Beluister hier de podcast of abonneer je via Soundcloud of iTunes.

Reageer op dit artikel