Woertman directeur Brainport Industries Campus

Woertman directeur Brainport Industries Campus
Ferdinand Gremmen van VOF BIC (links) en Bert-Jan Woertman (foto Bram Saeys)

Bert-Jan Woertman is per 1 september 2018 aangesteld als campus-directeur van Brainport Industries Campus (BIC). Hij is de eerste die deze nieuwe functie gaat vervullen.

Woertman is nu nog commercieel directeur van de Campus van de Technische Universiteit Eindhoven. ‘We zijn zeer verheugd met Bert-Jan als versterking van het team’, licht Ferdinand Gremmen, directeur SDK Vastgoed, namens VOF BIC toe. ‘Hij heeft een uitstekend trackrecord om het commerciële gezicht en eindverantwoordelijk voor de exploitatie van de campus te worden. Bovenal is het iemand die de campus filosofie vanuit zijn genen uitdraagt.’

Woertman (1971) begon zijn carrière, na een studie psychologie in Groningen, bij Philips. Daarna werkte hij in diverse rollen bij de High Tech Campus Eindhoven. Woertman is daarnaast mede-oprichter van HighTechXL en heeft zitting in de raad van toezicht van WIJeindhoven. Brainport Industries Campus ligt vlakbij Eindhoven Airport, de A2/N2 en het Beatrixkanaal. De totale oppervlakte is 200 hectare, waarvan een derde deel wordt bebouwd met vijf grote bedrijfsgebouwen.

De ambitie is om de campus tot een internationale showcase te laten uitgroeien die de kracht van de toeleverketen in de regio versterkt. Brainport Industries Campus is een ontwikkeling en realisatie van SDK Vastgoed namens VOF BIC en is een samenwerking met de gemeente Eindhoven, Brainport Industries, de provincie Noord-Brabant en De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij.

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen

Martijn van Leeuwen werkte sinds maart 2006 als redacteur voor Vastgoedmarkt. Martijn is all-round specialist, met een bijzondere affiniteit met de woning- en winkelmarkt. Sinds december 2018 werkt hij zelfstandig als freelance journalist.