Gebroeders Leverink nemen TTS Warehousing over

Gebroeders Leverink nemen TTS Warehousing over
De vraag naar bedrijfsruimte is groot.

Per 1 april 2019 gaat de warehouse afdeling van TTS Quality Logistics  zelfstandig verder onder de naam TTS Warehousing. De gebroeders Leverink zetten de succesvolle warehousing tak voort onder de oude naam.

Ondanks de forse groei in warehousing oppervlak over de afgelopen jaren heeft het management van het moederbedrijf TransHeroes | Smart Logistics Group besloten zich volledig te focussen op zijn expeditie en douane activiteiten.

TTS Warehousing beschikt over circa 30.000 m2 vloeroppervlak verdeeld over zes vestigingen. Edwin Asveld, CEO van TransHeroes zegt hierover: 'Wij willen ons 100 procent  gaan focussen op onze wegtransport, lucht- en zeevracht specialismen. De activiteiten van een warehouse dienstverlener sluiten naar onze mening in de basis ook beter aan bij een transporteur dan bij een expediteur.'

De nieuwe aandeelhouders van TTS Warehousing zijn geen onbekenden in de wereld van transport en logistiek. 'De gebroeders Leverink zijn reeds aandeelhouder van Leverink Transport. Onder die vlag hebben zij ook een eigen warehouse afdeling.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.