nieuws

‘Intertoys wil verder in stadscentra’

Beleggingen

Speelgoedwinkel Intertoys wil zich gaan richten op de vestigingen in de stadscentra en staat daarom op het punt om acht filialen aan de randen van de steden te verkopen, zo meldt De Telegraaf. 

‘Intertoys wil verder in stadscentra’

De deal hierover met de Belgische speelgoedketen Toychamp zou al bijna rond zijn maar de handtekeningen zijn volgens bronnen die de Telegraaf aanhaalt nog niet gezet.  De grote Intertoys-winkels zouden prima passen bij het Belgische bedrijf omdat Toychamp ook haar vestigingen buiten de binnenstad heeft. Intertoys wil de mogelijke verkoop niet bevestigen.

Nieuwe eigenaar

Eerder dit jaar ging Intertoys failliet. Eind april werd duidelijk dat het bedrijf onder de nieuwe Portugese eigenaar Green Swan een doorstart maakt. Van de 286 eigen vestigingen gaan er ongeveer 130 door. Daarnaast zijn er nog een dikke 100 franchisenemers.

Reageer op dit artikel