nieuws

IVBN stoomt retailbeleggers klaar voor experience economy

Beleggingen

De retailvastgoedsector moet beter inspelen op de wens van de gebruiker van de toekomst. De ontwikkelingen en trends in de experience economy zijn daarbij van cruciaal belang.

IVBN stoomt retailbeleggers klaar voor experience economy

Dat is het onderwerp van het jaarlijkse researchseminar van IVBN en CFA Society VBA Netherlands. Het seminar Retailvastgoed in de experience economy vindt op 2 oktober plaats in Symphony Offices op de Zuidas in Amsterdam.

Centrale vraag van de bijeenkomst is hoe vastgoedbeleggers inspelen op de eisen en wensen van de huidige consument. De vraag is welke invloed beleving en  service hebben op de positionering van retailvastgoed: wat is de betekenis voor investeringsstrategie en exploitatie? Sprekers zijn Jeppe de Boer van Masterdam, Sarah Vehmeijer van Klepierre, Joost Hulshof van Stir Architecture en Herman Kok van Meyer Bergman.

Reageer op dit artikel