nieuws

Perial Asset Management koopt hoofdkantoor Irdeto

Beleggingen

Perial Asset Management koopt hoofdkantoor Irdeto

Perial Asset Management heeft in Hoofddorp het 9.000 m2 omvattende hoofdkantoor van Irdeto verworven van de Duitse belegger Commerz Real.

L’Etoile Properties heeft Perial Asset Management bijgestaan in de acquisitie van het Irdeto hoofdkantoor in Hoofddorp. Volgens het Kadaster is 38 miljoen euro betaald.

Het kantoorgebouw bestaat uit 9.000 m2 verdeeld over vijf vloeren en beschikt over 200 parkeerplekken op kelderniveau. Het gebouw heeft een ruim atrium dat wordt gebruikt als het belangrijkste verbindingspunt voor drie kantoorvleugels. Deze specifieke configuratie maakt hierdoor meerdere lay-outs mogelijk en is ook zeer geschikt voor een multi-tenant gebruik . Het kantoorgebouw wordt op lange termijn verhuurd aan Irdeto. Irdeto is wereldleider in de beveiliging van digitale documenten en is onderdeel van het beursgenoteerde NASPERS.

Dit is de tweede acquisitie in Hoofddorp binnen een jaar voor L’Etoile Properties na de overname van het NOW-gebouw eind 2017 voor een andere Franse investeerder.

L’Etoile Properties zal ook verantwoordelijk zijn voor het asset en property management tijdens de wachtperiode. Irdeto wordt het vierde gebouw in Nederland wat valt onder eigendom van Perial, allen beheerd door L’Etoile Properties.

Perial Asset Management is geadviseerd door NautaDutilh en Royal Haskoning. De verkoper Commerz Real is geadviseerd door Cushman & Wakefield en Houthoff.

Reageer op dit artikel