nieuws

Amundi Real Estate koopt Now in Hoofddorp

Beleggingen

Amundi Real Estate koopt Now in Hoofddorp
Taurusavenue 16, Hoofddorp

Amundi Real Estate heeft onlangs namens een aantal door haar gemanagede fondsen Now Building in Hoofddorp aangekocht van Aberdeen Standard Investments.

Now Building ligt aan de Taurusavenue 16 op kantorenpark Beukenhorst-Zuid in Hoofddorp. Het pand is in mei 2017 opgeleverd. Amundi betaalde 27,17 miljoen euro (Kadaster).

Now Building is ontwikkeld door Park 20/20 naar ontwerp van William McDonough samen met N3O architecten. Alle gebouwen op Park 20/20 zijn ontwikkeld op basis van de cradle to cradle-filosofie, gebaseerd op het idee dat alle materialen na gebruik weer nuttig kunnen worden ingezet.

Het multi-tenant kantoorgebouw heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 6.134 m2 verdeeld over vier verdiepingen. Er is een ondergrondse parkeergarage met 136 parkeerplaatsen en een stalling voor fietsen en motoren. Now Building is langdurig verhuurd aan Macaw Nederland, Sony Benelux, Delta Development Group en SwissRE.

Aberdeen Standards Investments is in deze transactie juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff in samenwerking met DLA Piper, Royal HaskoningDHV was verantwoordelijk voor technische advisering en internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield heeft de verkoop commercieel begeleid. Koper is juridisch geadviseerd door Houthoff, technisch door CBRE en commercieel door L’Etoile Properties.

Reageer op dit artikel