Stap in de toekomst: Het WiredScore Future Forum

Stap in de toekomst: Het WiredScore Future Forum

Op 23 november vindt het WiredScore Future Forum plaats, een digitaal evenement over de ontwikkelingen in Proptech en de toekomst van het digitale landschap. WiredScore heeft hiervoor een aantal technologie-experts en pioniers uit Europa uitgenodigd om te spreken. Je kunt je nu aanmelden om deel te nemen.

Meld je hier aan voor deelname aan het WiredScore Future Forum

WiredScore is de organisatie achter de WiredScore- en SmartScore-certificeringen: de internationaal erkende beoordelingssystemen voor digitale connectiviteit en smart buildings, die vastgoedeigenaren helpen met het ontwerpen en promoten van deze functies in hun commercieel vastgoed. De organisatie is ook in Nederland actief en heeft hier een aantal grote klanten, waaronder CBRE Investment Management, NSI en APF International.

WiredScore werd in 2013 opgericht in New York, door een aantal marktleiders in ontroerend goed, technologie en telecommunicatie, met een aanbeveling van burgemeester Michael Bloomberg. Het bedrijf is opgericht om de technologische infrastructuur van de wereldstad te verbeteren, ondernemers te steunen en banen te creëren.

Na groot succes in de Verenigde Staten werd WiredScore in oktober 2015 gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk, dankzij een aanbesteding van de Greater London Authority. Hier werd het bedrijf officieel onderdeel van het actieplan van de burgemeester van Londen voor de beoordeling van de digitale connectiviteit.

Door de internationale vraag naar certificaten voor digitale infrastructuur heeft WiredScore zijn activiteiten inmiddels ook uitgebreid naar Nederland, Frankrijk, Ierland, Duitsland en Canada. Meer dan 750 miljoen vierkante meter aan commercieel en residentieel vastgoed heeft inmiddels een WiredScore-certificering. Dat raakt 7 miljoen mensen in 12 landen.

Stap in de toekomst: Het WiredScore Future Forum

De Europese vastgoedmarkt in het digitale tijdperk

Technologie is cruciaal voor de manier waarop we leven, werken en verbinden. De afgelopen twee jaar toonden aan dat het nu essentieel is dat de gebouwen waarin we wonen, werken en leven, digitaal verbonden zijn. We hebben slimme ruimtes nodig die geschikt zijn voor onze technologisch geavanceerde manier van leven.

Dit evenement richt zich op de Europese vastgoedmarkt en iedereen is welkom.”

WiredScore is in het leven geroepen om de gebouwen van deze wereld slimmer te maken en beter te verbinden met het internet. We willen een toekomst mogelijk maken waarin dynamiek, samenwerking en innovatie centraal staan. Daarbij vragen we ons altijd het volgende af: hoe blijft vastgoed relevant in het digitale tijdperk? Om de antwoorden op deze vraag te onderzoeken, organiseert WiredScore op dinsdag 23 november het WiredScore Future Forum. Dit evenement richt zich op de Europese vastgoedmarkt en iedereen is welkom.

Belangrijkste informatie:

Het WiredScore Future Forum is een virtueel evenement dat zal plaatsvinden op 23 november van 10:00 tot 13:30. Het is een unieke kans om nieuwe inzichten te krijgen van een aantal technologie-experts en pioniers op het gebied van innovatie uit heel Europa. We nemen een diepe duik in Proptech. We laten zien hoe de digitale behoeftes van invloed zijn op de fysieke wereld en verkennen de toekomst van het digitale landschap.

We vragen om goede verbindingen, die makkelijk toegankelijk zijn. Daarom dagen we de vastgoedmarkt uit om beter te bouwen, meer te verbinden en de behoefte van de gebruiker centraal te stellen. Doe mee met het WiredScore Future Forum en ontdek hoe technologie ons leven, werk en contact beïnvloedt. Sluit je bij ons aan voor de toekomst.

Wat kun je verwachten tijdens het WiredScore Future Forum?

  • Een welkomstwoord van onze CEO, Arie Barendrecht
  • Een korte inleiding over WiredScore als organisatie en het programma van de dag
  • Keynote van een speciale gastspreker.
  • Sanjaya Ranasinghe, technisch directeur van WiredScore, onderzoekt hoe we leven, werken en verbinden in een hybride wereld
  • Paneldiscussie: Hoe kan vastgoed zich aanpassen aan de nieuwe wereld van hybride werken?
  • Keynote van Richard Pickering, Chief Strategy Officer van Cushman & Wakefield.
  • Paneldiscussie: De toekomst van het digitale landschap: de sociale, economische en infrastructurele implicaties
  • De grote onthulling: toegewijde gebouwen en geaccrediteerde professionals
  • Slotopmerkingen
  • Mogelijkheid tot netwerken

We kunnen niet wachten om je te zien op het WiredScore Future Forum.

Meld je hier aan voor het evenement.

Dit artikel is gesponsord door WiredScore.