Provada en Vastgoedmarkt lanceren online talkshow over impact corona

Provada en Vastgoedmarkt lanceren online talkshow over impact corona

PROVADA & Vastgoedmarkt lanceren op 16 en 17 juni 2020 een serie talkshows over de impact van corona op de toekomst van Nederland. Talk of the Town is het eerste, volledig digitale actualiteitenprogramma met gasten uit het bedrijfsleven, wetenschap en politiek.

Meld u hier aan voor de talkshows op 16 juni
Meld u hier aan voor de talkshows op 17 juni

Onder leiding van presentator Tom van ‘t Hek en Vastgoedmarkts hoofdredacteur Servaas van der Laan bespreken inspirerende gasten de maatschappelijke en economische impact van de coronacrisis op de vastgoedsector en de samenleving in zijn geheel. De vraag die tijdens de talkshows centraal staat is: hoe ziet de toekomst er na corona uit op het gebied van wonen, werken en winkelen? Deze talkshows streamen we live vanuit de spectaculaire rooftopstudio van Capital C in Amsterdam.

Leiderschap

In crisistijden staan echte leiders op. Wie gaan ons door deze crisis loodsen? En hoe zorgen we ervoor dat we lessen trekken uit deze coronacrisis en straks dingen echt anders gaan doen? In de eerste aflevering op 16 juni staat daarom het thema Leiderschap centraal. Welk type leider hebben we nu nodig? De directieve leider, type-Trump, of de empathische leider met oog voor de samenleving en gezondheid? Of misschien wel een combinatie van die twee?

Inspirerende leiders en topondernemers uit de vastgoedwereld en daarbuiten zullen hun ervaringen in deze coronacrisis delen. Hoe gaan zij om met de verwachte impact van corona én hoe zorgen ze ervoor dat ze de kansen goed benutten?

PROVADA Live

PROVADA Live is het digitale podium voor de Nederlandse vastgoedmarkt waar kennisdeling en netwerken centraal staan. De online talkshows zijn het begin van de nieuwe programmering. PROVADA Live biedt in samenwerking met partners & standhouders een doorlopend online programma dat zich onderscheidt door kwalitatieve content, livestream talkshows, rondetafelgesprekken, webinars en mogelijkheden om 1-op-1 te netwerken.

Peter Schreuter: 'PROVADA wil de vastgoedsector blijven verrassen, inspireren en verbinden. Met een flinke ambitie en een organisatie in transitie waren we - voor ‘coronatijd’ al flink op weg naar een breder aanbod van onze diensten. Fysiek én digitaal. Ik ben nu dan ook zeer verheugd en dankbaar dat we samen met Vastgoedmarkt, onze mediapartner van het eerste uur, de eerste live talkshows kunnen presenteren. Samen staan we sterk(er). Ook bij onze andere (online) activiteiten staan we open voor elke vorm van samenwerking.'

Vastgoedmarkt

Maciek Piasecki, uitgever van Vastgoedmarkt is verheugd met de samenwerking. 'Het is in deze corona-tijden mooi dat twee A-merken Provada en Vastgoedmarkt de krachten bundelen in een tof, inspirerend én uniek, volledig online programma.'

Hoofdredacteur Servaas van der Laan: 'In crisistijden geeft goede én betrouwbare informatie houvast. Deze talkshows bieden niet alleen die houvast, maar inspireren tegelijk, door topsprekers aan het woord te laten over de toekomst van Nederland. We voelen allemaal aan dat het anders moet, maar hoe we straks gaan wonen, winkelen, werken, is de grote vraag. Met Talk of the Town willen we deze vraag beantwoorden.'

Klik hier voor meer informatie

Servaas van der Laan

Servaas van der Laan

Hoofdredacteur Vastgoedmarkt

Servaas van der Laan is financieel journalist en sinds 1 oktober 2019 hoofdredacteur van Vastgoedmarkt. Eerder schreef hij over onder meer technologie en de huizenmarkt voor Elsevier Weekblad.