Verpakapotheek breidt huur uit in Warmond

Verpakapotheek breidt huur uit in Warmond

Greenib Onroerend Goed en Verpakapotheek hebben overeenstemming bereikt over de aanhuur van Oosteinde 44 in Warmond.

Het gebouw bestaat uit een bedrijfsruimte op de begane grond met een kantoorruimte op de verdieping. Tordoir van den Berg Architecten uit Hoofddorp heeft het gebouw ontworpen en de realisatie begeleid. Het gaat in totaal om 600 m2. Het totale gebouw van 1.200 m2 is hiermee verhuurd.

Verpakapotheek is al geruime tijd gevestigd op Greenib Business Park. Vanwege de groei van het bedrijf is uitbreiding van de huisvesting nodig. In totaal huurt Verpakapotheek nu 1.450 m2.

Verpakapotheek opereert in de geneesmiddelenmarkt. Na 10 jaar specialist te zijn geweest in GDS (Geneesmiddelen Distributie Systeem) verpakken van medicijnen zijn de activiteiten in 2017 uitgebreid met aanvullende apotheekdiensten voor instellingen (verzorg- en verpleeghuizen).

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.