Nespresso in ruimer jasje op Barteljorisstraat

Nespresso in ruimer jasje op Barteljorisstraat

Shoppers moeten voor de cupjes van koffiejuwelier Nespresso voortaan een paar deuren verder op de Barteljorisstraat in Haarlem zijn.

De Nespresso boutique zit nu nog op de Barteljorisstraat 24 in Haarlem, maar verhuist naar Barteljorisstraat 32-34. Nespresso neemt daar de locatie van kledingwinkel Gerry Weber over en krijgt nu een winkelruimte van 225 m2, inclusief fietsenberging aan de achterzijde. Dit is circa 90 m2 meer dan de winkel op nummer 24.

De nieuwe winkel wordt gehuurd van Segesta Exploitatie B.V.

Lees meer over

Robert Paling

Robert Paling

Senior redacteur Vastgoedmarkt

Robert Paling (1974) was van februari 2019 tot en met januari 2022 senior redacteur bij Vastgoedmarkt. Zijn portefeuille bestond uit: Woningen, Overheid en Alternatieve beleggingen (hotels, zorgvastgoed en leisure).

Biografie:

Robert werkte tussen februari 2019 tot en met januari 2022 als senior redacteur bij Vastgoedmarkt. Daarvoor werkte hij drie jaar als redacteur voor verzekeringsvakblad am: en was hij enkele jaren hoofdredacteur van de voormalige vakbladtitel Banking Review. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool voor de Journalistiek in Tilburg. Liep stage bij het Brabants Dagblad en het Algemeen Dagblad. Werkte lang als freelance copywriter voor onder meer banken en verzekeraars.

Geboren in Rotterdam – Atheneum aan het Maerlant College voltooid in 1993.

Boeken

The world is flat – Thomas L. Friedman. Over de impact van globalisering in de 21ste eeuw.

Clash of civilizations – Samuel Huntington. Handelend over de aanname van Huntington dat post-Koude Oorlog conflicten vooral religie en identiteit als brandstof hebben.