Boxxonwheels huurt bedrijfsruimte in Schiedam

Boxxonwheels huurt bedrijfsruimte in Schiedam

De bedrijfshal aan de Minervaweg 1 in Schiedam is langjarig verhuurd aan Boxxonwheels. De locatie kwam beschikbaar na de recente verhuizing van O-I Netherlands als gevolg van de sluiting van de glasfabriek in 2017.

O-I gebruikte de bedrijfshal voor de opslag van zijn verpakkingsglas. Boxxonwheels is een miniopslagconcept waarbij goederen worden opgeslagen in standaard containers, die bij klanten voor de deur worden gebracht. De eigenaar van het gebouw, Merin, zal het gebouw de komende maanden gebruiksklaar maken voor de nieuwe huurder.

De vertrekkend huurder, O-I Netherlands werd bij deze transactie commercieel geadviseerd door Industrial real estate partners en juridisch door Ploum Rotterdam Law firm,

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.