nieuws

Regus huurt in Queens Towers

Transacties

Regus huurt in Queens Towers
Queens Towers

Regus opent nieuwe vestiging in Queens Towers in Amsterdam-West.

De aanbieder van werkplekken heeft een langjarige huurtransactie gesloten met de eigenaresse van de Queens Towers aan de Delflandlaan 1 te Amsterdam. Het betreft de verhuur van 2360 m2 kantoorruimte, verdeeld over drie bouwlagen in het Wilhelminagebouw. Het nieuwe center van Regus zal naar verwachting in juni 2019 opengaan. Met de komst van Regus is het gehele gebouw weer langjarig verhuurd.

Annelou de Groot, Board Regus Nederland: ‘Met deze prachtige locatie versterken we ook onze positie in het westelijk deel van Amsterdam, een gebied dat enorm in ontwikkeling is. Het pand ligt direct aan de A10 en is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het wordt onze tweeëntwintigste vestiging in de hoofdstad.’

1530 Real Estate heeft, in collegiale verhuur met CBRE, de eigenaresse tijdens het gehele verhuurproces geadviseerd. Regus is bij de huur van dit kantoorgebouw geadviseerd door NL real estate – Knight Frank.

Reageer op dit artikel