nieuws

Jeugdbescherming Gelderland huurt 2.000 m2 in Arnhem

Transacties

Stichting Jeugdbescherming Gelderland verhuist binnenkort naar Delta 1 te Arnhem en neemt daar circa 2.000 m² kantoor en 43 parkeerplaatsen in gebruik.

Jeugdbescherming Gelderland huurt 2.000 m2 in Arnhem

Op dit moment wordt het pand door de eigenaar verbouwd ten behoeve van de turn-key oplevering aan de huurder.

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, heeft na verkoop van de twee eigendomspanden in Arnhem, Jeugdbescherming Gelderland begeleid bij de pand- en locatieselectie en de onderhandeling met de verhuurder.

Verhuurder Brivec zal in 2019 starten met de verbouwing van het gehele pand naar Business Center Arnhem ter uitbreiding van haar andere business center vestigingen in onder andere Leusden, Groningen, Apeldoorn en Deventer. Brivec werd begeleid door REBO Bedrijfsmakelaars.

Reageer op dit artikel