HNK Amsterdam-Schinkel volledig verhuurd

HNK Amsterdam-Schinkel volledig verhuurd

Kantorenbelegger NSI heeft drie huurovereenkomsten gesloten in HNK Amsterdam-Schinkel aan de Anthony Fokkerweg 1.

Het betreft overeenkomsten met respectievelijk Cooder voor 1.432 m2, Sunrock voor 353 m2, en Swishfund voor 565 m2 kantoorruimte. Daarmee is het pand binnen zes maanden volledig verhuurd.

HNK Amsterdam-Schinkel ligt aan de Ring A10 Amsterdam-West en bestaat uit 5.448 m2 kantoorruimte. Na een renovatie, upgrading en verduurzaming is deze vestiging in juni 2018 officieel geopend als HNK. In HNK Amsterdam-Schinkel zit onder andere een café en biedt faciliteiten, zoals vergaderruimtes, flexwerkplekken en Managed Offices.

Cooder werd geadviseerd door KS Bedrijfsmakelaars en Swishfund door NL Real Estate. NSI is in beide transacties geadviseerd door Patricia van den Bosch Bedrijfsmakelaars collegiaal met JLL. De transactie met Sunrock werd zonder adviseurs afgerond.

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor, waarmee het beursgenoteerde NSI inspeelt op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingconcepten in de kantorenmarkt.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.