Workspot trekt in Millennium Tower

Workspot trekt in Millennium Tower

Workspot huurt 959 m2 kantoorruimte op de 16e verdieping van de Rotterdamse Millenium Tower en opent daar haar 14e vestiging.

Verhuurder is Millennium Tower (Rotterdam), onderdeel van PPF real estate. De toren ligt aan Weena 690.

Workspot is een office concept dat in een moderne omgeving flexibele kantooroplossingen aanbiedt voor kleiner kantoorgebruikers. Naast kantoorruimten, al dan niet gemeubileerd, beschikt deze locatie over een sociaal hart om de ontmoeting tussen de gebruikers en relaties te faciliteren.  Eind september opent Workspot de deuren van deze nieuwe locatie in het Rotterdam Central District.

Internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield en De Lobel & Partners ‘real estate experts’ brachten de transactie in collegiale samenwerking tot stand. NL asset management verzorgt het asset management voor dit markante gebouw.

In het gebouw zijn de 15e en de 26e verdieping voor de reguliere verhuur beschikbaar. De verhuur is in handen van JLL en Cushman & Wakefield.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.