Dinner in Motion in Piazza Center Eindhoven

Dinner in Motion in Piazza Center Eindhoven
Piazza-Center-Eindhoven

Dinner in Motion en Piazza Invest hebben een 10-jarige huurovereenkomst gesloten voor het digitale dinerconcept van Dinner in Motion in winkelcentrum Piazza te Eindhoven.

In november van 2018 zal Dinner in Motion haar culinaire deuren openen op de tweede etage van Piazza Center met een totale oppervlakte van bijna 1.000 m².

Piazza Center ondergaat een ware metamorfose en staat mede daarom volop in de belangstelling. Het winkelcentrum is in het afgelopen 18 maanden omgetoverd tot een sfeervolle, lichte omgeving, waar het prettig is om te verblijven. Winkelcentrum Piazza trekt daarmee niet alleen veel bezoekers, maar heeft de afgelopen periode ook tal van nieuwe en bestaande huurders aan zich weten te binden.

Eigenaar Piazza Invest werd bij de verhuur geadviseerd door JLL en huurder Dinner in Motion werd bijgestaan door BRiQ Real Estate.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.