nieuws

Media Markt verlengt huurovereenkomst Piazza Center Eindhoven

Transacties

Media Markt verlengt huurovereenkomst Piazza Center Eindhoven
Piazza-Center-Eindhoven

Media Markt en Piazza Invest hebben overeenstemming bereikt over verlenging van de bestaande huurovereenkomst. Piazza Invest heeft Media Markt langjarig weten te verbinden aan Piazza Center.

De vestiging van Media Markt in Piazza Center wordt de komende periode ingrijpend verbouwd, waarbij ook de buitenzijde aandacht zal krijgen. Winkelcentrum Piazza krijgt daarmee de primeur van de eerste Media Markt conform het internationale flagship concept van MM 2020, waarin service en advisering een nog grotere aandacht zullen gaan krijgen. De officiële opening van de winkel staat gepland voor 26 april.

Ook Piazza Center zelf wordt nu verbouwd. In de komende achttien maanden zal het winkelcentrum in het centrum van Eindhoven veranderen in een sfeervolle, lichte omgeving, met veel aandacht voor een aangenaam verblijf.  In de afgelopen periode sloot Piazza Invest nog langjarige huurovereenkomsten met La Place, Perry Sport en met de Franse sportformule Decathlon. Daarvoor ging Zara ook al een langjarige huurovereenkomst aan voor haar megastore in winkelcentrum Piazza. Eerder zette Pipoos deze stap ook al.

Eigenaar Piazza Invest werd bij de verhuur geadviseerd door Berkhouwe Vastgoed en JLL.

Reageer op dit artikel