nieuws

Lucas Bols verlengt huur aan Museumplein

Transacties

Lucas Bols heeft de afgelopen periode zijn huurcontract in de prestigieuze kantoorgebouwen aan het Museumplein in Amsterdam heronderhandeld en verlengd.

Lucas Bols verlengt huur aan Museumplein
Experience center Lucas Bols Amsterdam

De gebouwen, gelegen aan Paulus Potterstraat 12 t/m 16, omvatten tezamen 1.600 m2. Hierin zijn zowel het hoofdkantoor als het experience center van Lucas Bols gevestigd. Bij het afronden van de onderhandelingen is Lucas Bols gestart met een uitgebreide renovatie van het monumentale gebouw.

Over de huurprijs doen partijen geen mededelingen. Bij de eerste huurdeal van begin 2008 betaalde Bols 285 euro per m2 per jaar. JLL heeft de huidige transactie tot stand gebracht namens Lucas Bols. P van den Bosch trad op namens de particuliere verhuurder.

Reageer op dit artikel