Flagshipstore Bever opent in Rotterdam

Flagshipstore Bever opent in Rotterdam

Bever (adventure stores) opent deze week de deuren van haar nieuwe flagshipstore aan de Stadionweg 39 te Rotterdam tegenover de Rotterdamse Kuip.

De nieuwe winkel is 2.700 m2 groot (evenredig verdeeld over een begane grond en eerste verdieping) en vervult de lange wens van Bever om Rotterdam en omgeving met een volledige collectie en service te kunnen bedienen.

Verhuurder Rubens Capital Partners heeft de complete buitengevel van het hele complex laten renoveren en in overleg met huurder, de winkel volledig gerenoveerd.

"Bever is dé buitenwinkel van Nederland. Met het grootste assortiment voor wandelen, kamperen, klimmen, reizen, wintersport, fietsen en nog veel meer. Bever heeft ruim 40 winkels verdeeld over heel Nederland.”

Rubens Capital Partners werd geadviseerd door Hulshoff Makelaars.

Erik Wiegerinck werkte van 1995 tot zijn pensionering in 2022 voor de uitgeverij. Bij Vastgoedmarkt hield hij zich als senior redacteur in het bijzonder bezig met de financieel-economische berichtgeving, logistiek, financiering en vastgoedfondsen. Op dit moment is hij werkzaam als freelancer.