nieuws

Nmbrs huurt kantoorruimte Sloterdijk

Transacties

Nmbrs heeft een 10-jarige huurovereenkomst voor 3.000 m2 kantoorruimte afgesloten in het gebouw aan Naritaweg 70 in Amsterdam Sloterdijk.

Nmbrs huurt kantoorruimte Sloterdijk
Naritaweg 70 Amsterdam

Eigenaren van het kantoorgebouw sinds eind 2016 zijn Stevaco Vastgoed en Minerva Development. Het betreft een kantoorgebouw met een vloeroppervlak van 6.200 m2 vvo. Na een ingrijpende renovatie onder architectuur van Dedato architecten & vormgevers is het object binnen enkele maanden voor 90 procent verhuurd.

In maart is de internationaal opererende ontwikkelaar van HR- en payroll-software Nmbrs in het gebouw getrokken. Met Nmbrs is Namens Nmbrs trad op Marilou Hekking van MDH Vastgoed. Naast Nmbrs hebben ook de van oorsprong Deense schoenenproducent Ecco, Byborre en Corrino Studios voor Naritaweg 70 gekozen. Er is nog 880 m2 kantoorruimte voor verhuur beschikbaar. Namens de eigenaren verzorgen Colliers International en Van Gool Elburg de verhuur.

Reageer op dit artikel